• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

Таxi-Bar д.о.о.
  • Све
  • Мотел
  • Свадбени салон


Мотел

Мотел

Мотел

Мотел

Мотел

Мотел

Мотел

Мотел

Мотел

Мотел

Мотел

Мотел

Свадбени салон

Свадбени салон

Свадбени салон

Свадбени салон

Свадбени салон

Свадбени салон

Свадбени салон

Свадбени салон

Реновирани мотел са радом је почео 10. 09. 2000. године и од тада је на услузи својим гостима 24 часа дневно сваким даном. Поред мотела у склопу комплекса Таxi-Bar налази се истоимени ресторан, свадбени салон и ауто центар. Љубазност особља, мир, пријатна атмосфера и удаљеност 100 метара од главне цесте услови су у којима заиста можете осјетити мир и добродошлицу.

Таxi-Bar д.о.о се налази у Републици Српској (Босна и Херцеговина), 3 км удаљен од Градишке у правцу Бања Луке, на магистралном путу Градишка-Бања Лука. Реновирани мотел са радом је почео 10. 09. 2000. године и од тада је на услузи својим гостима 24 часа дневно сваким даном. Поред мотела у склопу комплекса Таxi-Bar налази се истоимени ресторан, свадбени салон и ауто центар.

Ресторан Таxi-Bar је прва формирана јединица предузећа, која успјешно послује преко 30 година. У пријатном амбијенту ресторана Таxi-Bar служе се разне врсте готових јела, јела са роштиља и разне врсте гастрономских специјалитета. У понуди је велики избор како домаћих, тако и страних, безалкохолних и алкохолних пића. Сала ресторана Таxi-Bar погодна је за организовање свечаних пријема и свадби. Љубазно и професионално особље у сваком тренутку ће Вам бити на услузи, а Ви ћете се осјећати пријатно.

Мотел Таxi-Bar је након реновирања са радом отпочео 10. 09. 2000. године. У склопу мотела налазе се 24 собе (двокреветне и трокреветне). Собе су модерно опремљене, посједују купатило са туш-кабином, клима уређај, мини-бар, бесплатни бежични приступ интернету. Браве на вратима соба отварају се магнетним картицама, а све собе посједују сефове. У приземљу мотела Таxi-Bar, у пријатном амбијенту налази се сала за ручавање, бар са великим избором квалитетних пића те простором за одмор. За госте мотела Таxi-Bar обезбијеђен је чувани паркинг (са рампом на улазу), а за госте ловце на услузи су боксови за псе. Животињама је дозвољен улаз у собе. Мотел Таxi-Bar посједује сауну и погодан је за одсједање спортских тимова, као и спортиста рекреативаца. Погодан је и за одсједање екскурзија и групне посјете. Љубазност особља, мир, пријатна атмосфера и удаљеност 100 метара од главне цесте услови су у којима заиста можете осјетити мир и добродошлицу.

Свадбени салон Таxi-Bar је нешто ново у нашем комплексу. Сала има 600 мјеста, те 150 паркинг мјеста. Соба за пресвлачење младенаца уређена је само за Вас. Уз амбијенталну расвјету по Вашој жељи дочекаће Вас љубазно и професионално особље. Учинили смо све да најважнији тренуци у Вашем животу постану незаборавни у прелијепом амбијенту нашег салона.

Пратећи тренд туризма у развијеним земљама објекат оваквог квалитета мора да има додатне објекте у којима ће моторизованим туристима услужни сегмент понуде бити комплетиран. У том смислу је отворен Ауто центар са сервисом, аутопраоном и вулканизерском радионом, те неопходном продавницом ауто дијелова.

Контакт


Пут Српске Војске 210, Брестовчина , 78400 Градишка

+387(0) 51 835-122
+387(0) 51 835-812