• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

Taxi-Bar d.o.o.
  • Sve
  • Motel
  • Svadbeni salon


Motel

Motel

Motel

Motel

Motel

Motel

Motel

Motel

Motel

Motel

Motel

Motel

Svadbeni salon

Svadbeni salon

Svadbeni salon

Svadbeni salon

Svadbeni salon

Svadbeni salon

Svadbeni salon

Svadbeni salon

Renovirani motel sa radom je počeo 10. 09. 2000. godine i od tada je na usluzi svojim gostima 24 časa dnevno svakim danom. Pored motela u sklopu kompleksa Taxi-Bar nalazi se istoimeni restoran, svadbeni salon i auto centar. Ljubaznost osoblja, mir, prijatna atmosfera i udaljenost 100 metara od glavne ceste uslovi su u kojima zaista možete osjetiti mir i dobrodošlicu.

Taxi-Bar d.o.o se nalazi u Republici Srpskoj (Bosna i Hercegovina), 3 km udaljen od Gradiške u pravcu Banja Luke, na magistralnom putu Gradiška-Banja Luka. Renovirani motel sa radom je počeo 10. 09. 2000. godine i od tada je na usluzi svojim gostima 24 časa dnevno svakim danom. Pored motela u sklopu kompleksa Taxi-Bar nalazi se istoimeni restoran, svadbeni salon i auto centar.

Restoran Taxi-Bar je prva formirana jedinica preduzeća, koja uspješno posluje preko 30 godina. U prijatnom ambijentu restorana Taxi-Bar služe se razne vrste gotovih jela, jela sa roštilja i razne vrste gastronomskih specijaliteta. U ponudi je veliki izbor kako domaćih, tako i stranih, bezalkoholnih i alkoholnih pića. Sala restorana Taxi-Bar pogodna je za organizovanje svečanih prijema i svadbi. Ljubazno i profesionalno osoblje u svakom trenutku će Vam biti na usluzi, a Vi ćete se osjećati prijatno.

Motel Taxi-Bar je nakon renoviranja sa radom otpočeo 10. 09. 2000. godine. U sklopu motela nalaze se 24 sobe (dvokrevetne i trokrevetne). Sobe su moderno opremljene, posjeduju kupatilo sa tuš-kabinom, klima uređaj, mini-bar, besplatni bežični pristup internetu. Brave na vratima soba otvaraju se magnetnim karticama, a sve sobe posjeduju sefove. U prizemlju motela Taxi-Bar, u prijatnom ambijentu nalazi se sala za ručavanje, bar sa velikim izborom kvalitetnih pića te prostorom za odmor. Za goste motela Taxi-Bar obezbijeđen je čuvani parking (sa rampom na ulazu), a za goste lovce na usluzi su boksovi za pse. Životinjama je dozvoljen ulaz u sobe. Motel Taxi-Bar posjeduje saunu i pogodan je za odsjedanje sportskih timova, kao i sportista rekreativaca. Pogodan je i za odsjedanje ekskurzija i grupne posjete. Ljubaznost osoblja, mir, prijatna atmosfera i udaljenost 100 metara od glavne ceste uslovi su u kojima zaista možete osjetiti mir i dobrodošlicu.

Svadbeni salon Taxi-Bar je nešto novo u našem kompleksu. Sala ima 600 mjesta, te 150 parking mjesta. Soba za presvlačenje mladenaca uređena je samo za Vas. Uz ambijentalnu rasvjetu po Vašoj želji dočekaće Vas ljubazno i profesionalno osoblje. Učinili smo sve da najvažniji trenuci u Vašem životu postanu nezaboravni u prelijepom ambijentu našeg salona.

Prateći trend turizma u razvijenim zemljama objekat ovakvog kvaliteta mora da ima dodatne objekte u kojima će motorizovanim turistima uslužni segment ponude biti kompletiran. U tom smislu je otvoren Auto centar sa servisom, autopraonom i vulkanizerskom radionom, te neophodnom prodavnicom auto dijelova.

Kontakt


Put Srpske Vojske 210, Brestovčina , 78400 Gradiška

+387(0) 51 835-122
+387(0) 51 835-812