• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

Lion d.o.o.
  • Sve
  • Lion d.o.o.


Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o.

Lion d.o.o. je osnovan 1996. godine sa sjedištem u Gradišci. Tada je ezgistirala samo maloprodaja namještaja. Tokom daljnjeg poslovanja, firma je počela i sa veleprodajom namještaja kao i sa veleprodajom repromaterijala za proizvodnju tapaciranog namještaja što je danas glavna djelatnost firme.

Repromaterijal za tapacirani namještaj uglavnom uvoze iz Kine, Turske, Poljske i Hrvatske. U širokom asortimanu proizvoda koje nude za proizvodnju, najveći dio zauzimaju mebl štofovi, eko kože, mehanizmi i klamerice. Lion d.o.o. je osnovan 1996. godine sa sjedištem u Gradišci. Tada je ezgistirala samo maloprodaja namještaja. Tokom daljnjeg poslovanja, firma je počela i sa veleprodajom namještaja kao i sa veleprodajom repromaterijala za proizvodnju tapaciranog namještaja što je danas glavna djelatnost firme.

U toku 2010. godine su dobili zastupništvo za Bosnu i Hercegovinu od renomiranog proizvođača klamerica, ERGO, Hrvatska. Predanim radom, profesionalnošću i brzom isporukom su stekli reputaciju ozbiljnog dobavljača kako za male obrte tako i za velike proizvođače namještaja. Kvalitet su prepoznali ne samo kupci u Bosni i Hercegovini već i kupci u zemljama u okruženju.

Kontakt


Alekse Šantića 16a, Gradiška

+387 51 842 010
+387 51 842 023