• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

"Žu-žu" d.o.o.
  • Sve
  • Žu-žu


Žu-žu

Žu-žu

Žu-žu

Žu-žu

Žu-žu

Žu-žu

Žu Žu preduzeće za proizvodnju i promet hljeba,peciva, torti, kolača, pita i lisnatog tijesta

„Žu Žu“ preduzeće za proizvodnju i promet hljeba,peciva, torti, kolača, pita i lisnatog tijesta osnovano je 1998godine.  Od tada pa do danas “Žu Žu” se trudi da  ispuni potrebe i očekivanja kupaca i da svojim kvalitetom opravda njihovo povjerenje.  Preduzeće ima tri maloprodajna mjesta, kao i veleprodaju u najvećim tržnim centrima gdje distribuira svoje proizvode.

U svojoj širokoj ponudi proizvoda, naša pekara nudi veliki asortiman različitih vrsta hljeba,  peciva, sendviča , pita, lisnatog tijesta, kao i veliki izbor  torti, kolača, krofni. Izlazeći u susret potrebama i zahtjevima potrošača, postojeći asortiman hljeba i peciva proizvodi se od različitih vrsta brašna, kao što su: pšenično, integralno, krompirovo, kukuruzno, sojino brašno, mekinje, raž…uz prisustvo različitih semenki: lana, suncokreta, susama, ovsenih pahuljica, kima. Asortiman se svakodnevno  obogaćuje novim, još ukusnijim i kvalitetnijim proizvodima.

Posebno  smo ponosni na našu liniju proizvoda zdrave ishrane, koja je nastala u skladu sa zahtjevima naših potrošača.
U sprovođenju politike kvaliteta primjenjujemo principe važećih međunarodnih standarda i propisa. Takođe, svi prodajni objekti zadovoljavaju visoke higijenske standarde, a naše prodajno osoblje garantuje brzo posluženje uz osmjeh. 
Za postizanje i očuvanje svega prethodnog firma je implementirala HACCP system.

“Žu žu” danas ima 30 zaposlenih radnika koji kontinuirano rade na povećanju  maloprodajne mreže. U skladu sa tim osoblje se stalno usavršava i edukuje na različitim seminarim

Zadovoljstvo i ocjene naših kupaca su naše najvažnije mjerilo kvaliteta proizvoda.

Kontakt


Miloša Crnjanskog 50, Gradiška

051/813-095
051/813-095