• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

Tikt manufaktura d.o.o.
  • Sve
  • Tikt manufaktura d.o.o.


Tikt manufaktura d.o.o.

Tikt manufaktura d.o.o.

Tikt manufaktura d.o.o.

Tikt manufaktura d.o.o.

Tikt manufaktura d.o.o.

Tikt manufaktura d.o.o.

Tikt manufaktura d.o.o.

Tikt manufaktura d.o.o.

Prilikom osnivanja preduzeća, osnovna djelatnost bila je proizvodnja i prodaja dijelova za mašine, dok se danas u ponudi preduzeća nalazi veoma širok asortiman proizvoda i usluga. Naš kvalitet je prepoznat od strane brojnih kupaca iz sektora autoindustrije, te industrije mašina i opreme.

Firmu TIKT MANUFAKTURA  d.o.o. osnovali  su braća Krešimir i Tomislav Bodrožić  u aprilu 2004. godine, sa sjedištem u Gradišci.  Prilikom osnivanja preduzeća, osnovna djelatnost bila je proizvodnja i prodaja dijelova za mašine, dok se danas u ponudi preduzeća nalazi veoma širok asortiman proizvoda i usluga . Od samih početaka, vlastitim proizvodima visoke kvalitete, prisutni smo na zahtjevnim tržištima industrijski najrazvijenijih zemalja Evrope. Naš kvalitet  je prepoznat od strane brojnih kupaca iz sektora autoindustrije, te industrije mašina i opreme.

Od  2013. godine smo se opredjelili za jos jednu djelatnost,  koja objedinjuje dizajn, proizvodnju, lakiranje, marketing i prodaju aluminijskih felgi, iskljucivo za inostrano tržište... 

Naš stručni tim posjeduje veliko znanje i spreman je odgovoriti i mnogim nestandardnim zahtjevima kupaca i veoma brzo projektuje  izradu dijelova za CNC glodanje i CNC tokarenje. U današnje vrijeme gotovo da je nezamisliva proizvodnja bez savremene CAD-CAM  tehnologije, pa tako i mi pratimo trendove na ovom području, stalnim usavršavanjem tehnologa i investicijom u software

Od svog osnivanja, preduzeće bilježi stalan razvoj, dosljedno zastupajući i sprovodeći politiku prvorazrednog poslovanja. Upravo su, visok nivo usluge i spremnosti da se u svakom trenutku problemi naših kupaca riješe u veoma kratkom roku i na najbolji mogući način, razlozi zbog kojih nam mnoga preduzeća danas ukazuju povjerenje i nude poslovnu saradnju.

U ovom trenutku firma zapošljava oko 40 stručno obučena radnika, uglavnom mašinskog obrazovanja, koji su sa svojim znanjem i iskustvom u svakom trenutku spremni da odgovore na sve zahtjeve tržišta, a u planu je i postepeni rast broja zaposlenih. Sektor zajedničkih poslova prati proces od nabavke repromaterijala, alata, preko servisiranja kupaca, tj. zaprimanja upita i narudžbi, pripremanja radnih naloga za proizvodnju, preko otpreme robe i njihovog transporta do krajnjeg kupca.

TIKT Manufaktura d.o.o. kontinuirano investira u nove proizvodne objekte, savremenu i visokoproduktivnu opremu kako bi na tržištu bili što konkurentniji i kvalitetniji, a visok nivo tehničko-tehnološke organizacije funkcionisanja i rada firme obezbjeđuje optimalne poslovne efekte. U svim svojim poslovnim procesima TIKT MANUFAKTURA d.o.o., posebnu pažnju poklanja aspektima zaštite životne sredine i pripada grupi društveno odgovornih kompanija.

Kontakt


Kozinci bb, Gradiška

+387 (0)51 870 028
+387 (0)51 870 058