• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

Reflex d.o.o.
  • Sve
  • Reflex d.o.o.


Reflex d.o.o.

Preduzeće Reflex d.o.o. posluje u vlastitom proizvodnom i poslovnom prostoru, u kom je smještena proizvodnja, prodaja, izložbeni salon i skladište. Glavna djelatnost preduzeća je proizvodnja namještaja od pločastih materijala, tj. proizvodnja kuhinjskog namještaja, američkih plakara, opremanje kancelarijskog prostora, hotela, enterijera i slično.

Preduzeće Reflex d.o.o. Gradiška je privatno proizvodno preduzeće koje je osnovano 2007. godine. Preduzeće posluje u vlastitom proizvodnom i poslovnom prostoru, u kom je smještena proizvodnja, prodaja, izložbeni salon i skladište. Glavna djelatnost preduzeća je proizvodnja namještaja od pločastih materijala, tj. proizvodnja kuhinjskog namještaja, američkih plakara, opremanje kancelarijskog prostora, hotela, enterijera...

Proizvodnja je bazirana na izradi namještaja po želji kupca i mjerama prostora, to znači da su velike mogućnosti koje se nude prilikom izgleda i izrade Vašeg namještaja. Da bi kupcu približili izgled i lakši odabir idejnog rješenja, u procesu izrade rješenja koristi se programski alat CORPUS koji dočarava sam smještaj u prostoru, boju i izgled Vašeg budućeg namještaja. Preduzeće Reflex d.o.o. ima uspostavljene dobre poslovne odnose sa dobavljačima, na osnovu čega ostvaruje posebne pogodnosti za nabavku repromaterijala, što znatno utiče na prodajnu cijenu proizvoda.

Preduzeće Reflex d.o.o. stavlja visok prioritet ispunjavanju potreba kupaca prilikom proizvodnje i prodaje visoko kvalitetnog namještaja. 

Kontakt


Brezik Laminci 176, , Gradiška

(387) 51 862 - 020 (387) 65 516 - 458
(387) 51 862 - 021