• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

Bitlab d.o.o
  • Sve
  • Bitlab


Bitlab

Bitlab

Bitlab

Bitlab

BitLab d.o.o je preduzeće iz Banja Luke, koje se bavi pružanjem usluga i ponudom proizvoda iz oblasti informacionih tehnologija i marketinga.

Osnovani smo sa željom da svu kreativnost, energiju i dobre ideje našeg tima pretvorimo u IT proizvode i usluge koji u potpunosti odražavaju potrebe naših klijenata. Trudimo se da na inovativan način odgovorimo i na najsloženije zahtjeve, u dogovorenom roku, uz garanciju za kvalitet i funkcionalnost naših proizvoda i servisa.

Iz oblasti hosting, kreiranja veb sajtova, veb i mobilnih aplikacija imamo dugogodišnje iskustvo. Pri razvoju pratimo najnovije trendove, te tako sva nova web rješenja su zasnovana na Responsive (prilagodljivom) web dizajnu. Tako su sva naša nova veb rješenja prilagođena za sve tipove uređaja (desktop računare, laptopove, mobilne telefone, tablete) i sve rezolucije.

Među više stotina naših klijenata izdvajamo: Akademiju nauka i umjetnosti Republike Srpske, Univerzitet u Banjaluci sa nizom fakulteta, Pedagoški zavod Republike Srpske, Radio-televiziju Republike Srpske, Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, Agencija za Bankarstvo Republike Srpske, turističke organizacije (Turistička organizacija Republike Srpske, Banja Luke, Laktaša, Broda, Šamca, Bijeljine, Zvornika, Srpskog Sarajeva, Srbinja), opština Mrkonjić Grad, Ministarstvo finansija i trezora BiH, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore.Hosting i serveri
Dugogodišnje iskustvo u udomljavanju (hostovanju) sajtova, administraciji servera i registraciji domena.

Web rješenja i marketing 
Kreiranje web sajtova, portala i web aplikacija po narudžbi.

Smartphone 
Učinite vaše poslovanje agilnijim i efikasnijim kroz mobilnu aplikaciju.

Sigurnosna rješenja
Prepustite brigu o IT bezbjednosti profesionalcima.

Organizacija događaja 
Nudimo najkompletniji sistem na svjetskom nivou za organizaciju naučnih i stručnih skupova ekonferencija.com

Ostale usluge
Dizajnerska rješenja, izrada personalizovanih softverskih rješenja baziranih na savremenim tehnologijama.

Kontakt


Jevrejska bb (zanatski centar), sprat 3, Banja Luka

00 387 66 516 174, 00 387 51 963 293