• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

Gončin d.o.o
  • All
  • Gončin d.o.o.


Gončin d.o.o.

Gončin d.o.o.

Gončin d.o.o.

Gončin d.o.o.

Gončin d.o.o.

Gončin d.o.o.

Gončin d.o.o.

Gončin d.o.o.

Iskustvo vlasnika sadašnje firme Gončin d.o.o datira još od 1974. godine kada je bio zaposlen u tekstilnoj industriji. Godine 1989. osniva se zanatska radnja za proizvodnju ženske modne odjeće sa 3 do 4 zaposlena radnika. Zbog dešavanja na ovim prostorima od 1992. do 2001. godine prekida se proizvodnja, a 2002. godine osniva se Gončin d.o.o.

 Od tog momenta firma kreće u progresivan razvoj i sa vlastitim sredstvima ulazi u planiran proces širenja u smislu povećanja broja i modernizacije mašina, povećanjem infrastrukturnih objekata kao i broja zaposlenih radnika. Tako je Gončin d.o.o. danas izrastao u modernu koncipiranu firmu koja posluje po evropskim standardima. Sjedište firme se nalazi u Gradišci pokraj magistralnog puta Gradiška - Banja Luka. Posluje u vlastitom proizvodnom kompleksu na površini od 1200 m
2 koji u potpunosti zadovoljava sve uslove za nesmetano obavljanje proizvodnje.

Sa trenutno 80 zaposlenih radnika (koji su stručno osposobljeni za obavljanje djelatnosti) i sa svim potrebnim mašinama i alatima spremna je da kvalitetno i na vrijeme odgovori svim zahtjevima tržišta.

Firma se bavi proizvodnjom radne odjeće, specijalne namjene (vodootporne - vatrootporne) i kao takva je jedina u široj regiji. 95% svojih proizvoda plasira na ino-tržište, a sve poslove ima unapred dogovoreno.

 Gončin d.o.o. posjeduje sertifikate ISO:9001, ISO:14001. Iz svega prezentovanog se jasno prepoznaje da je Gončin d.o.o. jedna od respektabilnih firmi iz tekstilne branše, kako na opštini Gradiška tako i na području cijele RS, a kao takva je i važan činilac privrede istih.

Contact


Put srpske vojske 128, Gradiška

051/837-400
051/837-401